Nieuws!
Home / Nieuws / Vaderdagactie koplopers

Vaderdagactie koplopers

De koplopers van winkelgebied Oosterwolde houden een spetterende vaderdagactie. Deelnemers maken kans op drie uitgebreide winpakketten. De actie start zaterdag.

De groep koplopers bestaat uit zo’n twintig winkeliers uit het centrum van Oosterwolde. Ze zijn onder het motto ‘samen werken aan een prachtig en krachtig Oosterwolde’ een intensievere samenwerking aangegaan. Gezamenlijk worden er acties gehouden, waaronder de komende vaderdagactie.

Wie tussen 13 t/m 20 juni bij een deelnemende winkel een aankoop doet, ontvangt een winticket. De winticket is per winkel verschillend van kleur. “Bij twee kleuren is jouw winticket compleet”, legt koploper Maarten Vink van Hema Oosterwolde uit. “Lever de twee delen bij een van de deelnemers in en je maakt kans op zo’n prachtig vaderdagpakket.”

Er zijn drie speciale pakketten samengesteld: een kluspakket, een tuinpakket en een barbecuepakket. De winnaars worden zaterdag 20 juni om 16.15 uur bekendgemaakt en direct gebeld. Bij geen gehoor wordt direct een andere winnaar getrokken. Op zondag 21 juni op vaderdag worden de pakketten persoonlijk bij de winnaars bezorgd samen met een heerlijk vaderdagontbijt.

Alle deelnemers zijn te herkennen aan de actieposter.

Lees ook dit

Koplopers houden zomeractie

Oosterwolde – De koplopers van winkelhart Oosterwolde houden een zomeractie. Twee maanden lang kan er …