Nieuws!
Home / Nieuws / Koplopers houden zomeractie

Koplopers houden zomeractie

Oosterwolde – De koplopers van winkelhart Oosterwolde houden een zomeractie. Twee maanden lang kan er gespaard worden voor leuke prijzen. Wekelijks vindt er een trekking plaats en wordt aan twee winnaars een prijs uitgereikt.

De groep koplopers bestaat uit zo’n twintig winkeliers uit het centrum van Oosterwolde. Ze zijn onder het motto ‘samen werken aan een prachtig en krachtig Oosterwolde’ een intensievere samenwerking aangegaan. Gezamenlijk worden er acties gehouden, waaronder de zomeractie.

Vanaf heden tot en met 29 augustus ontvangen klanten bij elke aankoop bij een koploper een stempel. Tegen inlevering van een volle stempelkaart met 6 stempels kun je meedingen naar één van vele prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de deelnemende winkels.

Lees ook dit

Vaderdagactie koplopers

De koplopers van winkelgebied Oosterwolde houden een spetterende vaderdagactie. Deelnemers maken kans op drie uitgebreide …